آموزش نصب و سرویس و تعمیر داکت اسپلیت

مراحل راه اندازی داکت اسپلیت

مراحل راه اندازی داکت اسپلیت

مراحل راه اندازی داکت اسپلیت : همه آنچه باید از راه اندازی داکت اسپلیت بدانید

در این مقاله حرفه ای ما قصد داریم تا برای شما مراحل و طریقه ی راه اندازی داکت اسپلیت را به طور کامل شرح دهیم. داکت اسپلیت از رایج ترین سیستم های تهویه مطبوع با عملکرد سرمایش و گرمایشی است که برای استفاده در منازل و ادارات بسیار متداول است. این سیستم تهویه مطبوع دارای بازدهی و راندمان بالاست که در صورت نصب اشتباه و نا درست آن ، مشکلات زیادی در عملکرد داکت اسپیلت یه وجود می آید که باعث کارکرد نامطلوب و کاهش بازدهی دستگاه در سرمایش و گرمایش می شود. از این جهت ، نصب درست و اصولی داکت اسپلیت به اندازه انتخاب داکت اسپلیت مناسب مهم و ضروری است . در این مقاله قصد داریم مراحل نصب اصولی داکت اسپلیت و نحوه راه اندازی آن را در زمستان و تابستان را شرح دهیم.

مراحل و طریقه ی راه اندازی داکت اسپلیت

قبل از نصب داکت اسپلیت باید دستگاه را بررسی کرد و از مقدار ظرفیت دستگاه و ابعاد دستگاه اطمینان حاصل کرد. در اینجا فرض می کنیم که قبل از خرید دستگاه ، ظرفیت مناسب آن ، محل قرارگیری یونیت داخلی و یونیت خارجی ، مقدار لوله کشی و چگونگی لوله کشی بین یونیت داخلی و خارجی مورد بررسی قرار گرفته است و طراحی کانال کشی نیز به صورت تخصصی و حرفه ای انجام شده است.  پس از آن و آماده کردن شرایط نصب ، مراحل نصب به صورت زیر می باشد. جانمایی هواساز یا یونیت داخلی دستگاه داکت اسپیلت در سقف کاذب : محل قرارگیری هواساز دارای اصول و شرایط خاصی است که در هنگام نصب باید رعایت شود مثلا نصب هواساز در اتاق خواب ، نشیمن ، سرویس بهداشتی و حمام غیر اصولی است و بهتر است در سقف کاذب ورودی قرار گیرد. برای جانمایی هواساز در سقف کاذب باید به وجود فضای مناسب و کافی در اطراف آن برای تعمیر و سرویس و همچنین به ابعاد دریچه بازدید توجه کرد.

  1. جانمایی کندانسور یا یونیت حارجی دستگاه : کندانسور از اجزای مهم داکت اسپلیت است و باید در محل مناسب و با رعایت اصول و قوانین تصب گردد. همچنین برای نصب چند کندانسور در کنار هم نیز باید بیشتر به این موضوع توجه کرد چرا که نصب نادرست کندانسور کاهش طول عمر کمپرسور و یا سوختن آن را موجب می شود.
  2. نصب لوله مسی بین یونیت خارجی و داخلی : نصب لوله مسی باید متناسب با نوع دستگاه و میزان ارتفاع و طول مجاز آن صورت گیرد.
  3. نصب و اجرای کانال ها : از مهمترین عواملی که باعث عملکرد نامطلوب دستگاه داکت اسپلیت می شود کانال کشی غیر اصولی است. نکته کلیدی در نظر گرفتن ابعاد مناسب کانال ها ، مسیر کانال کشی ، محل قرارگیری و ابعاد دریچه مکش و دهش و نقشه درست کانال است که عدم رعایت آن به شدت بر عملکرد دستگاه تاثیر می گذارد. مناسب ترین محل برای قرارگیری دریچه مکش 70 تا 100 سانتی متر می باشد.
  4. نصب کامل هواساز و کندانسور

ارسال نظر (کامنت)

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری با * نشان داده می شوند