هواگیری داکت اسپلیت

خانه » هواگیری داکت اسپلیت

داکت اسپلیت‌ها نوعی سیستم سرمایشی گرمایشی اند. هوا گیری داکت اسپلیت در زمان راه اندازی آن یکی از امور مهم می‌باشد که باید حتما انجام شود. در این مقاله می‌خواهیم روش هواگیری داکت اسپلیت را برای شما توضیح دهیم به گونه ای که بتوانید خودتان هواگیری داکت اسپلیت را انجام دهید در ادامه با استاد سرما همراه باشید.

داکت اسپلیت چیست؟

داکت اسپلیت به نوعی از سیستم‌های سرمایشی گرمایشی گفته می‌شود که از نظر سرمایشی مانند کولر گازی (اسپلیت) کار می‌کند و از نظر گرمایشی به صورت کاملا متفاوت عملی می‌کند و آبی که از طریق موتور خانه یا پکیج گرم می‌شود درون آن جریان پیدا می‌کند و باعث گرم شدن آن می‌شود که قبل از راه اندازی برای فصل زمستان هوا گیری اسپلیت باید انجام شود.
داکت اسپلیت‌ها از دو قسمت درونی (هوا ساز) و بیرونی (کندانسور) تشکیل می‌شوند که قسمت هوا ساز آن درون سقف کاذب قرار گرفته و از آن برای سایر اتاق‌ها و مکان‌های دیگر کانال کشی می‌کنند.

علت هوا گیری اسپلیت

درباره علت هوا گیری اسپلیت باید بگویم که یکی از اوامری است که باید انجام شود چرا که باعث عملکرد بهتر داکت اسپلیت در زمان کار کردن می‌باشد.
هوا گیری داکت اسپلیت معمولا قبل از فصل سرد زمستان انجام می‌شود چرا که داکت اسپلیت برای گرم کردن محیط از آب گرم استفاده می‌کند و در صورتی که هوا گیری اسپلیت انجام نشود امکان سرد شدن در فصل زمستان را دارد و همچنین می‌تواند علت روشن نشدن داکت اسپلیت هم باشد و به همین خاطر است که می‌گویند هوا گیری اسپلیت باید انجام شود.

قبل از هر کاری باید اصول ایمنی رعایت شود و همچنین وسایل مورد نیاز از جمله آچار فرانسه، آچار شش گوش و نشت یاب هم برای هواگیری داکت اسپلیت فراهم شوند.

۱. در مرحله ابتدایی هوا گیری اسپلیت باید لوله کشی‌ها را بررسی کنید و مطمئن شوید که نشتی ندارند.

۲. سوپاپ شیر را با استفاده از آچار شش گوش باز کرده و تا ده ثانیه منتظر بمانید تا گاز آن خارج شود و سپس دوباره آن را ببندید.

۳. لوله‌های گاز را بررسی کنید در صورتی که نشتی داشتند آن‌ها را محکم کنید و در صورتی که نشتی آن‌ها برطرف نشد از تعمیر کاران کمک بگیرید.

۵. در این مرحله باید پین مرکزی سوپاپ را به داخل فشرد و پس از چند ثانیه آن را رها کنید و این کار را چندین بار انجام خواهید داد تا به صورت کلی هواگیری داکت اسپلیت انجام شود.

در مرحله آخر باید سوپاپ سه طرفه را که پیچ و مهره‌های آن را باز کردید ببندید و زمانی که مطمئن شدید هوا گیری انجام شده است می‌توانید داکت اسپلیت را روشن کنید.

نکات قابل توجه در هوا گیری داکت اسپلیت

در هنگام هوا گیری اسپلیت هم مانند خدمات سایر دستگاه‌های دیگر باید چند نکته ایمنی رعایت شود که در ادامه برای شما توضیح داده خواهند شد.
در اولین مرحله باید بگویم که داکت اسپلیت به صورت کلی با برق کار می‌کند ولی برای راه اندازی سیستم گرمایشی آن باید از آب گرم هم استفاده شود و زمانی که می‌خواهیم سیستم گرمایشی آن را، راه اندازی کنیم باید هوا گیری اسپلیت انجام شود چرا که آب وارد دستگاه داکت اسپلیت می‌شود و باید بسیار مراقب باشیم همچنین بهترین راه حل این است که به صورت کلی داکت اسپلیت را از برق خارج کنیم تا از خطر برق گرفتگی در هنگام هوا گیری اسپلیت در امان باشید.
در ادامه باید بگویم که در هنگام هوا گیری اسپلیت آب خروجی آب جوش است و باید بسیار مواظب باشید که به وسیله آب جوش خارج شده از لوله‌های داکت اسپلیت نسوزید فاصله خود را رعایت کنید و همچنین نکات ایمنی را رعایت کنید.

مقاله قبلی

اجزای داکت اسپلیت

مقاله بعدی

علت آب دادن داکت اسپلیت – آب داکت اسپلیت

شروع به تایپ کنید تا پست های مورد نظر خود را ببینید.